Gastschrijvers

 

     TIBERIUSBLACK.COM

 

Tiberiusblack.com wil schrijvers in dop, en met name schrijvers van autobiografieën, via deze manier een extra mogelijkheid bieden bekendheid te krijgen.

 

Velen onder ons, dromen er al langer van om eens een boek of biografie te schrijven. Velen hebben op een gegeven moment in hun leven het idee om eens iets voor de kleinkinderen op te schrijven over wat opa of oma heeft meegemaakt en hoe zijn of haar leven vroeger was.

 

Een boek uitgeven of het maken van een website is vaak voor velen een stap te ver en dan blijft het bij wat aantekeningen in een schrift of op de pc.

 

Via gastschrijvers op deze website, wil ik de mogelijkheid bieden aan schrijvers in dop om een column of maximaal 10 pagina’s van zijn of haar boek te plaatsen. Hiermee kan de schrijver zijn bekendheid vergroten en zal, naarmate meerdere schrijvers hier hun materiaal 'exposeren', ook meer potentiële lezers trekken dan wanneer iedere schrijver op zijn eigen websitelezers probeert te trekken. Uiteraard kan je op deze website bij jouw pagina’s een hyperlink laten zetten die verwijst naar je eigen werken, emailadres en eventuele uitgever.

 

Vind je het ontwerp van de lay-out van deze website niet bij jouw verhaal passen?

Geen punt. Dan kunnen jouw pagina’s op maat gemaakt worden en kan hier de sfeer die jouw column of manuscript moet uitstralen volledig tot zijn recht komen in de stijl die jij wenst.

 

Wil je, als je deze website bevalt, zelf ook een website bouwen maar ben je tot de ontdekking gekomen dat het bouwen van een website toch iets heel anders is dan het schrijven van een boek, dan kan via de button ‘contact’ op www.tiberiusblack.com de bouwer van deze website benaderd worden.

 

De kosten voor de ruimte voor 10 pagina's voor columns of manuscript en 2 pagina's met ruimte voor een kleine toelichting over jezelf bedragen € 15,- per jaar in een standaard lay-out. Daarbij mag je de 12 pagina's 5x per jaar vernieuwen zonder extra kosten.

 

Afhankelijk van je wensen naar de lay-out om de sfeer in jouw verhaal het beste tot uiting te laten komen, kan je tegen een kleine vergoeding €  25,- jouw pagina op maat laten maken.

De kosten voor het laten bouwen van een eigen website zijn in overleg met de bouwer van deze website via de 'contact'-button te bespreken.

Eventueel kan op verzoek en tegen meerkosten de tekst ook geredigeerd worden op schrijffouten.

 

Daarentegen behoud Tiberiusblack.com zich het recht om aangeleverde teksten te weigeren omdat zij belastend, seksueel getint of beledigend zijn.

Daarnaast is Tiberiusblack.com geen fotoalbum. Daar zijn andere sites voor.

Het gaat hier om potentieel schrijverstalent.

Op de site kan wel een foto van de auteur worden gezet bij zijn of haar pagina’s. Dus geen tekeningen of foto's van het verhaal.

 

Voor meer informatie kan je contact opnemen via onderstaande button.

 

- Contact / Reacties -

k

De eerste aanmelder van zijn of haar autobiografie krijgt het eerste jaar een gratis plaatsing van zijn of haar tekst op de pagina 'gastschrijver' van Tiberiusblack.com t.w.v. € 15,-

 

- Naar Gastschrijvers -

Tiberius Black

 

 

 

- Home

- Wie is Tiberius Black?

- Nieuws

- Boeken

- Columns

- Recensies

- bestellen

- Contact / Reacties

- Pers

- Gastschrijvers

 

- Dankwoord