Nieuws

 

 

     TIBERIUSBLACK.COM

 

Op deze pagina staan de laatste nieuwtjes voor de nieuwsgierige lezer die de ontwikkelingen van een onbekende

 schrijver volgen wil. Hier staan ook de verschijningsdatum van de boeken.     

 

 

 

   1 januari 2017

Helaas is het nog niet gelukt een uitgever te vinden de mijn interactieve boek op de markt durft te brengen. Innovatie in de boekdrukkunst is een onbekend begrip! Het feit dat de soortgelijke situatie zich bij J.K. Rowlin voordeed, houdt mij staande. Dus start ik zelf een offensief: Binnenkort ontvangen alle docenten Nederlands van middelbare scholen Havo/VWO een mail en een petitie lijst. Indien de leerkrachten iets zien in dit nieuwe medium, en ik voldoende handtekeningen heb verzameld, kan geen uitgeverij er meer omheen: de wereld verandert. Het boek ook!

   28 december 2016

Vandaag zijn de langverwachte Chinese boeken binnengekomen en nu ook te bestellen onder ISBN nummers Steenrijk 978-1-68229-083-2 en Het oog van Zeus 798-1-68229-084-2 bij o.a. Amazon.com Nu is mijn serie compleet en verkrijgbaar in zes talen.

   18 juni 2016

Vandaag een tweede signeersessie gehad bij de boekhandel Readshop, Kroonpassage te Lelystad.Geweldig om te zien  dat mensen die in november een boek hadden gekocht nu terug kwamen om het andere boek te kopen.Ook was er veel interesse voor Deepweb. De verkoop was zo goed dat ik met de eigenaar al een vervolgafspraak heb gemaakt een signeersessie bij de release van Deepweb Mensen nog heel even geduld. Het is bijna af….

   22 november 2015

Als alles nu naar wens verloopt, dan zal 'The Deepweb Conspiracy' in het 4e kwartaal van 2016 verschijnen. Als extraatje bij de signeersessies die het komend jaar op het programma staan, is ieder gesigneerd boek voorzien van een uniek nummer. Als deze nummers heb ik genoteerd. Zodra TDC gedrukt wordt, zal ik één persoon uit 'de hoge hoed' trekken en het eerste exemplaar van het eerste interactieve boek ter wereld aanbieden, die van mij een boek heeft gekocht. Het nummer zal bekend worden gemaakt op deze website en zodra degene die bij het verschijnen van het nummer in zijn bezit heeft, ziet staan, kan dan via de contact pagina aanspraak maken op deze allereerste druk. Houdt dus de website van TiberiusBlack.com in de gaten voor de release van TDC!!

*Mocht deze persoon niet reageren,dan volgt iedere maand een nieuw nummer totdat het boek daadwerkelijk door de (nieuwe) winnaar is opgehaald.

   21 november 2015

Mijn eerste signeersessie in Nederland was een succes! De Readshop in de Kroonpassage in Lelystad had mij een mooi plekje in de winkel gegeven en de aanloop was zeker niet slecht. Het was even wennen om mijn boek nu eens niet in het Engels of Duits aan te prijzen. Veel klanten die op zoek waren naar een sint of kerstcadeau zagen hierin een leuk geschenk. Mensen die nog nooit gehoord hadden van Tiberius Black waren onder de indruk van Steenrijk en Het oog van Zeus. Ik weet zeker dat zij ook anderen weer laten kennis maken met deze boeken. Langzaam wordt Tiberius Black een handelsnaam. Men koopt geen boek Steenrijk vanwege de titel of de cover maar men gaat een Tiberius Black kopen!!!!

afbeelding van irfanview

 afbeelding van irfanview

  klik op de afbeelding om de   foto's te zien

   20 november 2015

In overleg met mijn uitgever Free Musketeers, zal hij er van alles aan doen om er voor te zorgen dat de aanvraag van de bijdrage uit het cultuurfonds voor mijn manuscript 'The deepweb Conspiracy' te verzorgen. Volgens de regels van het fonds, kan namelijk alleen de uitgever zo'n aanvraag indienen. Free Musketeers wil hier graag aan meewerken! Nu deze laatste hobbel weg is, kan ik mijn aandacht besteden aan het afschrijven van het manuscript. Met flink doorwerken moet het lukken voor de deadline de aanvraag in te dienen. Phoe. Dat wordt een rare kerstvakantie: geen tijd voor feestjes!

  20 oktober 2015

Na behoorlijk wat heen en weer gemail, heeft het Prins Bernhard Cultuurfonds de bijzonderheid van mijn project, mijn nieuwe manuscript 'The Deepweb Conspiracy' ingezien. Ik heb hen kunnen overtuigen dat de nieuwe media een onderdeel is geworden van onze cultuur in de 21e eeuw. Als zodanig heb ik groen licht gekregen om het manuscript en toebehoren bij hen ter beoordeling voor een bijdrage uit het cultuurfonds voor de productiekosten te krijgen. Hiermee komt de mogelijkheid om het boek te produceren (boekdrukken is niet het goede woord) dichterbij. Yippie!

afbeelding van irfanview 

   17 oktober 2015

De grootste boekenbeurs van Europa, de Frankfurter Buchmesse was weer een groot evenement. Ik was hier aanwezig voor de promotie van de Duitse vertalingen van mijn boeken. Ik was in de gelegenheid om zowel voor de Frankfurter Zeitung als wel voor Star Books Radio een interview te geven. De interviews zijn in het Engels maar voor de Nederlander is dat geen probleem... Kijk op de pers-pagina voor de hyperlink met de radio.

afbeelding van irfanview

 afbeelding van irfanview

  klik op de afbeelding om de   foto's te zien

   11 juli 2015

Eerder dan verwacht zijn mijn boeken Steenrijk en Het oog van Zeus vertaald in het Duits. Dus voor degenen die Duitse les hebben op school: Nu kan je ook deze boeken gebruiken voor je boekenlijst!!! Das Auge des Zeus: ISBN 978-1-68176-670-6 Steinreich: ISBN 978-1-68176-671-3 Verkrijgbaar in de betere boekhandel en webshops over de hele wereld

  

    

   19 mei 2015

Hereby the definitive cover and titel for my next book:  "The deep-web conspiracy"

Beware: This has never been tried before! This book will be the first interactive book in the world. No more passive reading but active search to find the answers and understand the meaning of the book. Only reading is not enough! To find the outcome you will have to find clues yourself using your smartphone or tablet, search the internet, listen to mp3 files hidden in the book, study pictures en use all you knowledge to find the hidden internet pages which give you the solutions en find your assignment and prevent catastrofes. Only with clues you have to find you can get step by step the answer to worlds biggest conspiracy and become an double agent in the underworld.

   

    

   30 april 2015

Hoe snel alles ineens kan gaan. Nu komt het moment van de waarheid dichterbij: De 'elevator pitch', een korte sterke tekst met het verkooppraatje waarom dit boek verfilmd moet worden, ligt bij alle grote filmproducenten. (lees de bijgaand brief van mijn uitgever!) Het is ongelooflijk wat een professioneel schrijver van mijn uitgever in een paar sterke regels kan schrijven voor de promotie van mijn boeken. De pitch van Steenrijk maakt mij zelfs nieuwsgierig om het boek te gaan lezen en ik ken het al!!! Vanzelfsprekend is alles in het Engels, maar als je het kunt lezen is het bijzonder spannend geschreven. Nou maar afwachten..

   

    klik op de afbeelding om     de foto's te zien

   17 april 2015

After thirty hours on my feet being at the London-Book-Fair, the biggest book event in Europe, with over 10.000 exhibitions, 30000 visitors (booksales agency's, publishers, press etc from all over the world) I am exhausted and my feet hurt... However I've met Kerrin, my PR-agent, learned more about my publishers thoughts of promoting my books, spoke about my next interactive (world's first) book, she was flabbergasted. We shared some ideas and will make that a break through (if this isn't happening already!) The London edition of talented writers makes already an introduction for the big New York event in next month. As you can see in the chapter Dutch writers I got (again) a full pages of attention. Next step will be the exhibition on Hollywood this coming weekend. I'll keep you informed.

  

        klik op de afbeelding         om de foto's te zien

   14 april 2015

Vandaag ontving ik de 'Directors Cut'. Een glossy magazine dat volgende week aan de filmproducenten wordt uitgedeeld op de Hollywood boek fair. Mijn beide boeken staan beschreven op de koppagina (pagina 1) Natuurlijk staan er tientallen uitgevers met dit soort uitgaven, maar op pagina 1 van een glossy magazine, sta je niet zo maar. Dat moet in ieder geval bij het openslaan van het blad toch opvallen... Nu afwachten of er een visje bijt!

     klik op de foto om alle      pagina's  te zien

   10 april 2015

Van 14 tot 16 april 2015 is er weer de grootste boekenbeurs van Europa. Op uitnodiging van mijn uitgever, krijg ik nu ook de kans om zelf te zien wat zij de komende maanden voor de promotie van mijn boeken in petto hebben. Tevens krijg ik nu de kans om kennis te maken met mijn PR-agent. Meer nieuws en foto's van de beurs: kijk regelmatig naar de nieuwspagina.

klik op foto om te vergroten

   9 maart 2015

Volgende maand, 14, 15 en 16 april is weer de grootste boekenbeurs in Engeland, de Londonbookfair gepland. Ook mijn boeken Stone Empire en The eye of Zeus zullen de nodige aandacht krijgen. Voor meer informatie over de boekenfair zie: http://www.londonbookfair.co.uk/en/

   9 maart 2015

En boek nummer drie is gepubliceerd! het toiletboek 'Doordrukkertjes' (ISBN 9789048436675) is vanaf heden bestelbaar bij de boekhandel en webshop. De prijs is €16,95. Ook bestelbaar via deze website. Lees de voorwaarden bij button 'bestellen'.

   11 februari 2015

Vandaag het bericht gekregen van de Amerikaanse uitgever (!) dat alle correcties zijn aangebracht en het boek Doordrukkertjes gereed is om te drukken. ISBN code wordt: 978-90-484-3667-5.Alle belangstellenden krijgen binnenkort een actiemail. De geplande verschijningsdatum is omstreeks 1 maart 2015.Uiteraard weer verkrijgbaar via de bekende webshops en boekhandels veel leesplezier!

   5 februari 2015

Bijgevoegd:The Library Times. D→rant voor alle bibliothecarissen van Amerika. Op de eerste pagina waarin de reviews worden gegeven (pag 3 dus) staat mijn boek Stone Empire gemeld. Verderop is ook mijn biografie vermeld. Door de recensist wordt ik in ○ adem genoemd als de schrijver die Dan Brown (Da Vinci Code) evenaart. en "Tiberius slaagde waarin anderen faalden!" Tja, ik ben echt trots al zeg ik het zelf... En zoals Michel Jackson zei "You ain't seen nothing yet!"

- Klik op de foto's om de tekst te vergroten! -

afbeelding van irfanview

afbeelding van irfanview

 afbeelding van irfanview

   1 januari 2015

Door persoonlijke omstandigheden heb ik de afgelopen maanden weinig te melden gehad. Dat wil niet zeggen dat de Amerikaanse uitgever, America Star Books stil heeft gezeten. Zij bezoeken de komende maanden vele plaatsen waarbij zij mijn boeken promoten. Er wordt een stuk geschreven in 'The Library Times, de belangrijkste uitgave voor ca 8000 bibliothecarissen in Amerika! Ook in de Los Angeles Times en New York Times komt een recensie en bericht over de schrijver. Er wordt een grote banner gemaakt voor de presentatie van de 12 belangrijkste boeken van de uitgever. (zie voorbeeld hiernaast) 'Stone Empire' komt daarmee op de promotiestand van AmericaStarBooks in Hollywood! Er is een Boek-agent gehuurd om mijn boek(en) in Hollywood en op de LondonBookFair te promoten Er is reclame gemaakt op 'Book-tv' een internetkanaal dat alleen over boeken gaat. Uiteraard houd ik je via deze nieuwspagina op de hoogte zodra er meer nieuws is.

   10 december 2014

Bericht uit Amerika: Het oog van Zeus is vertaald! The eye of Zeus kan vanaf vandaag besteld worden. Kijk bijvoorbeeld eens bij Amazon.com ISBN: 9781680902655 Tiberius Black. Verschillende boekshops hebben verschillende prijzen. Het boek is te koop vanaf ca $24,95

   24 oktober  2014

Vandaag is mijn tussendoor-boek 'Doordrukkertjes' aangeboden aan de uitgever. Door drukte bij de uitgever kan het contract pas 30 november opgestuurd worden. Dat betekent wel een vertraging in de druk en zal de uitgave niet de kerst halen. Jammer. Hopelijk zal het nu voor maart 2015 verschijnen.

   10 juli 2014

10 juli 2014. Vandaag heeft de uitgever aangegeven dat de productie van mijn tweede boek 'Het oog van Zeus' is begonnen en vanaf 17 juli te bestellen is in elke boekwinkel en webshop. Vanaf vandaag is het boek ook al bestelbaar via:  www.freemusketeers.nl/zoeken?condition=tiberius%20black

    2 juli 2014

Ik heb vandaag gesproken met mijn uitgever over mijn derde boek. Mijn ideeen werden laaiend positief ontvangen en zijn mogelijk. Dat betekent dat er volgend jaar een boek zal komen in een vorm die nog nooit eerder is geprobeerd en zijn weerga niet kent. Om geen kapers op de kust te krijgen, valt het project onder 'Top-Secret' en kan ik er verder niet over praten, maar het belooft een schok teweeg te brengen onder lezers en een nieuwe dimensie in boeken lezen te worden.... Release medio 2015.

    2 juni 2014

De Amerikaanse uitgever heeft berichten geplaatst bij enkele kranten in Nederland. Hierbij heb ik een compliment gekregen voor mijn schrijfkunst en wordt mijn boek geprezen als een van de eerste auteurs die internationaal door kan gaan breken. Uiteraard kan contact met de schrijver worden gemaakt via de Amerikaanse uitgever.    

-- bericht lezen --

    2 januari 2014

Ik heb een uitnodiging ontvangen van de Amerikaanse uitgever Publish America om op 8 april van 15:00- 17:00 boeken te komen signeren op de LondonBookFair. Dit geeft mij tevens de gelegenheid om met enkele Engelse groothandelaren van boekwinkels te spreken en mijn naam bekender te maken en mijn 2e boek aan te kondigen. Meer info over de bookfair: http://www.londonbookfair.co.uk/en/

    6 december 2013

After some problems with the title and authors name, I can now proudly say that my book is available in every bookstore and webshop in the world! Just remember the ISBN-number: 978-1629077161 or search for Tiberius Black, Stone Empire on Google. Happy readings!

    13 oktober 2013

Inmiddels heeft Publish America ook een press-release gemaakt over de binnenkort te verschijnen Engelse versie van Steenrijk. Ondanks alle goede zorgen staan er nog twee fouten in. Zodra de press-release goed is geschreven verschijnt deze ook in de Engelse pagina's van de website. (klik dan op het Engelse vlaggetje)

    9 oktober 2013

Frankfurter Buchmesse Vanaf vandaag tot zondag 13 oktober 2013 is er de Frankfurter Buchmesse. Een boekenmarkt voor uitgevers van de hele wereld. Zowel Freemusketeers als Publish America zijn daar ook aanwezig en zullen daar staan met een brochure waarin ook mijn boek beschreven staat. Afwachten wat dat oplevert...

    18 augustus 2013

Publish America geeft aan het boek op de bookfair in Hollywood op 29 september te willen presenteren. Sneller dan gedacht is de vertaling dus gereed. Misschien omdat ik het eerste vertaalde boek ben van FreeMusketeers en ook voor hen reclame is, is er wat 'druk' op gezet. Who knows. Maar voor mij plezierig. En nu maar hopen dat een producer tussen de 40000 belangstellenden loopt....

    13 augustus 2013

Een berichtje ontvangen van Free Musketeers: Mijn boek is vanaf nu ook verkrijgbaar als eboek. Te bestellen bij de uitgever http://www.ebookmusketeers.nl/zoeken?condition=steenrijk Kosten: €8,00 Een mooie prijs voor iemand die eens een boek wil proberen van een (nog) onbekende schrijver.. Leverbaar voor alle operating systemen op ereaders.

    8 augustus 2013

Vandaag werd ik gebeld door mijn uitgever in Amerika: Publish America. Ze gaan beginnen met de vertaling van 'Steenrijk'. De vertaling kan maximaal 6 maanden in beslag nemen. Met een beetje geluk dus nog voor de kerst in het Engels verkrijgbaar in Amerika!

    17 mei 2013

Het halen van de door mij gestelde deadline voor het afhebben van boek 2 wordt moeilijk. Inspiratie en omstandigheden zijn niet af te dwingen. Maar beter een goed verhaal dan een afgeraffeld verhaal. Zodra er meer duidelijk is, vermeld ik dat hier. Wel is ook een derde boekje 'Drukwerk' in voorbereiding dat ook al een gevorderd stadium heeft......

    2 mei 2013

Opnieuw een succesje: Een lezer merkte mijn boek op in de Bruna boekhandel. Het stond op nummer 1 van de 'Spanning-top 20'-boeken. Hij heeft mij onderstaande foto toegezonden waarvoor dank.

    17 april 2013

De uitgever, Free Musketeers, biedt mij nu de mogelijkheid om het boek 'Steenrijk' in het Amerikaans-Engels te gaan vertalen. Het boek wordt dan o.a. verkocht bij Barnes en Noble en bij de webwinkel Amazon. Hiermee wordt het boek bereikbaar voor de hele wereld. Wie weet wat er verder van komt....  

    8 februari 2013

Vanaf vandaag is 'Steenrijk' overal verkrijgbaar. Om het makkelijk te maken, tik op Google het nummer: 9789048428120 in en alle belangrijke boekhandels staan er op een rij. Het boek kost  € 19,95 en indien afgehaald in de boekwinkel, betaal je geen verzendkosten. Van AKO en Bruna tot zelfs Free Record Shop. Er is altijd wel een boekhandel in de buurt. Bol.com staat er nog niet bij maar de uitgever heeft aangegeven dat het daar binnenkort ook verkrijgbaar is.

en andere boekhandels

   26 januari 2013

De release van 'Steenrijk' is gepland op 12 februari 2013. Het boek is dan te bestellen via alle boekhandels, webwinkels. Het boek kan al besteld worden via de uitgever. Dan heb je het voor de releasedatum nog in huis. voor kostprijs en bestelmogelijkheden klik hier

 

(definitieve cover)

  18 januari 2013

Vandaag een verlossend bericht: in volgende week (week 4) zal een proefdruk van het boek worden gemaakt. Nadat ik nog een week heb gekregen voor eventuele correcties, zal dan de mailing voor diegenen interesse hadden voor het boek worden rondgestuurd door de uitgever. Let dus op je mailbox! Dan, ongeveer 10 dagen later (3e week van februari) kunnen de boeken ook (zonder korting) bij de lokale boekhandel gekocht en webshops zoals Bol.com worden besteld.

  25 december 2012

In afwachting op het resultaat van de afdeling vormgeving, kan ik nu verder gaan aan het tweede boek.: 'Het oog van Zeus'. De planning is strak. Het manuscript voor redactie moet begin juni klaar zijn. Hier alvast een teaserfoto......

Wat is dit?

  18 december 2012

Het bericht ontvangen van de uitgever dat aan alle voorwaarden is voldaan. Het manuscript gaat nu naar de afdeling vormgeving. Het boek zal begin 2013 door deze afdeling ter goedkeuring aan mij worden voorgelegd. Hierna kan de reclamefolder worden gedrukt  voor de boekhandel en zullen de belangstellenden een email krijgen om met korting dit boek te kunnen kopen voor het in de winkel verschijnt. Hier alvast een voorbeeld van de cover zoals ik het in gedachten had.

  20 november 2012

Contract met uitgever getekend. Nu nog aan enkele voorwaarden voldoen zoals het zelf maken van een cover, biografie, wijzigingen in teksten en maken van een belangstellingslijst.

 

 

   4 november 2012

Het manuscript  'Steenrijk'  is nu enthousiast ontvangen door een andere uitgeverij Free Musketeers. (Voor andere schrijvers in dop: Het is de moeite waard om de website van de uitgever eens te bekijken en de voorwaarden te lezen.)

www.freemusketeers.nl

  18 oktober 2012

Contract van de uitgever ontvangen. Helaas zijn de mogelijkheden die de uitgever kan bieden voor mij niet aantrekkelijk genoeg. Na lang nadenken -want je wilt natuurlijk zo snel mogelijk het boek laten verschijnen- toch besloten een andere uitgever te zoeken.

300 pagina's

bloed zweet en tranen1

  4 oktober 2012

Uitgeverij gevonden die graag het boek wil publiceren. (binnen 3 dagen al positief antwoord gekregen!)

Naar boven

 

 

 

 

 

 

 

            

 

- Home

- Wie is Tiberius Black?

- Nieuws

- Boeken

- Columns

- Recensies

- bestellen

- Contact / Reacties

- Pers

- Gastschrijvers

 

- Dankwoord